ВестиЈКП „Водовод” Зајечар: Подршка запослених руководству

ЈКП „Водовод” Зајечар: Подршка запослених руководству

ЈКП „Водовод“ Зајечар: Подршка запослених руководству

Запослени у зајечарском „Водоводу” јавности су се обратили дописом, у ком исказују подршку руководству овог предузећа и в.д. директору Николи Шарчевићу.

На недавно одржаној конференцији Групе грађана „Победа ЗА наш град – Др Ненад Ристовић”, др Ненад Ристовић изјавио је да је ЈКП „Водовод” Зајечар у рукама криминалног клана. Тим поводом, запослени у овом предузећу одлучили су да пруже подршку запослених у руководству, као и в.д. директору Николи Шарчевићу.

Саопштење преносимо у целости:

„Ми радници ЈКП ’Водовод Зајечар’, у даљем тексту потписници подршке руководству на челу са в.д. директором Николом Шарчевићем, обраћамо се медијима и појединим политичким групама у жељи да не политизују рад нашег предузећа. На упућене неосноване и тешке оптужбе на рачун нашег в.д. директора, а вероватно и на рачун осталих руководиоца и радника, скрећемо пажњу да се не осећамо као део неког клана, а по најмање криминалног.

На основу досадашње сарадње, од скоро годину и по дана, са горе именованим в.д. директором, тврдимо да се није понашао као вођа ‘криминалног клана’, већ супротно тим срамним оптужбама. Свакодневним проблемима приступао је пажљиво и са разумевањем, како према корисницима наших услуга, тако и према радницима. Од тренутка његовог ступања на дужност у нашем предузећу кренуло је само на боље: исплаћен је кредит од 10 милиона динара, кашњење плата у висини од 4 примања је сустигнуто и исплата примања је редовна, обновљен је возни парк куповином 3 возила, радници су добили неопходан алат за рад, ремонтована су два и купљен је један нови камион кипер, уложена су средства у електро опрему на фабрици воде, као и у модернизацију система дистрибуције воде…

Као најбитније пословне одлуке издвајамо омогућену велику количину наплативог пласмана потрошње воде преузимањем дистрибутивних мрежа МЗ Рготина, Звездан, Вратарница, Велики Извор, Салаш и Метриш, као и додатно наводњавање ’Делта Аграра’, те ће из само тих предузетих корака руководства фирме бити плаћени трошкови струје, хемикалија и неопходног материјала на годишњем нивоу.

Све горе наведене чињенице потврђујемо ми доле потписани радници ЈКП ’Водовод Зајечар’”.

ЈКП „Водовод“ Зајечар: Подршка запослених руководству

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

22,244ПратилацаЛајкуј
3,591ПратилацаЗапрати
1,282ПратилацаЗапрати
113ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx
()
x