Тимочка КрајинаКњажевац„Књажевачки времеплов Старом чаршијом” 20. августа

„Књажевачки времеплов Старом чаршијом” 20. августа

Манифестација „Књажевачки времеплов Старом чаршијом” у Књажевцу

Удружење за неговање традиције „Извор” и Удружење „Љубитеља старовременских возила” из Књажевца организују манифестацију „Књажевачки времеплов Старом чаршијом”, у суботу, 20. августа 2022.

Манифестација ће бити у Старој чаршији на обали Тимока, на Кеју Димитрија Туцовића, у Књажевцу.

Најпре ће се љубитељи старих аутомобила из Ниша, Зајечара и Књажевца окупити од 15:00 часова на полигону иза Градског стадиона, након чега ће кренути старим путем до Равне до Архео-етно парка, а последња станица биће у Старој чаршији где ће почети културно-забавни програм у духу старе традиције.

У оквиру ове манифестације, поред старовременских аутомобила – олдтајмера, организатори су припремили и изложбу фотографија старих аутомобила, а уз одећу с краја 19. и почетка 20. века, кукуруз и крофне, Књажевчани ће се на тренутак вратити у прошлост.

„Књажевачки времеплов Старом чаршијом” почиње од 17:00 сати и трајаће до 21:00 час, а организатори се надају да ће овај догађај постати традиционалан.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,191ПратилацаЛајкуј
4,184ПратилацаЗапрати
1,252ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб