ВестиМанифестација „Дај педалу раку” сутра у Зајечару

Манифестација „Дај педалу раку” сутра у Зајечару

Манифестација „Дај педалу раку” у Зајечару

Манифестација „Дај педалу раку”, коју већ пет година Женски центар „Милица” реализује под институционалним покровитељством Министарства здравља Републике Србије, Министарства омладине и спорта, Института за јавно здравље Србије „Др Милан Јовановић Батут”, Института за онкологију и радиологију Србије, одржаће се сутра, 5. октобра у Зајечару, на Тргу ослобођења.

Манифестација почиње у 9:30 сати и трајаће до 10:30 сати.

Подизањем заставе у 12 сати даје се сигнал за старт бициклистичке вожње подршке „Дај педалу раку”. На тргу у Зајечару биће организован штандовски део у оквиру кога ће се делити беџеви, а др Вера Најдановић ће разговарати са грађанима о важности превенције.

Ове године организатори имају за циљ да привуку велики број учесника, како би масовније отпочео Међународни месец борбе против рака дојке, анимирајући што већи број жена и утицавши на промену свести о важности превентивних прегледа и здравих стилова живота.

Манифестација „Дај педалу раку” проглашена је за другу непрофитну кампању у Србији за 2017. годину, по гласовима јавности.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб