Вести„Мото Деда Мраз” у Зајечару: Дружење са малишанима у центру града и...

„Мото Деда Мраз” у Зајечару: Дружење са малишанима у центру града и 20 пакетића за децу из „Облутка” (ФОТО)

Мото клуб „Triumph” — Манифестација „Мото Деда Мраз”

Мото клуб „Triumph” из Зајечара наставио је традиционалну акцију дружења са суграђанима на Тргу ослобођења у Зајечару и поделу новогодишњих пакетића Установи за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак”.

Око 40 бајкера из Зајечара и околних градова, обучени у костиме Деда Мраза, продефиловали су улицама града. Потом су се са на својим двоточкашима упутили ка центру града где су се дружили и фотографисали са суграђанима.

Такође, најмлађим Зајечарцима поделили су слаткише.

Након тога, Деда Мразеви на мотоциклима пристигли су у Установу „Облутак“, где су запосленима уручили 20 пакетића. Због епидемиолошке ситуације неће бити ове године дружења, а запослени ће поделити деци пакетиће.

Ову хуманитарну акцију чланови МК „Triumph“ из Зајечара организују 12 година заредом.

„Како би улепшали празнике најмлађим суграђанима, као и деци из „Облутка“, чланови МК „Triumph“ већ 12 година се окупљају и дефилију градом уочи новогодишњих и божићних празника. Ово је нама једна од најлепших акција коју организујемо, поред Мото скупа. Ове године смо само допремили пакетиће запосленима у Установи „Облутак“ и надам се да ћемо се следеће године дружити и са децом из ове установе“, рекао је Иван Мирковић, МК „Triumph“ Зајечар.

Директорка „Облутка“ Ана Петковић уручила је украсе и честитку коју су деца израдила на креативним радионицама, као и захвалницу Деда Мразевима из МК „Triumph“, у име деце из ове установе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,393ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб