Тимочка КрајинаЗајечар"Мундијал из блока": Хуманитарно гледање утакмице фудбалске репрезентације Србије у Катару 2....

„Мундијал из блока“: Хуманитарно гледање утакмице фудбалске репрезентације Србије у Катару 2. децембра у Зајечару

Хуманитарна организација „Срби за Србе” – волонтери ове организације из Зајечара и клуб „Биг Бен“ приредиће хуманитарни догађај „Мундијал из блока“, у петак 2. децембра 2022.

У клубу „Биг Бен“ у Зајечару биће организовано заједничко гледање утакмице фудбалске репрезентације Србије у Катару, где ће сви заинтересовани моћи да донирају новац у хуманитарне сврхе, а сви који донирају средства добиће гратис кафу. Почетак хуманитарног догађаја је у 20:00 сати, када и почиње утакмица Србија-Швајцарска.

Пројекат „Тројка из блока“ и Хуманитарна организација „Срби за Србе“ организују низ догађаја који за циљ имају прикупљање средстава за потребе социјално угрожених породица. Пројекат се спроводи кроз разне манифестације у Србији, Републици Српској, Црној Гори и широм света на којима се окупљају млади људи, познате личности из света спорта, културе и музике, као и велики број спонзора и добротвора који финансијски подржавају реализацију предвиђених циљева. У Зајечару су током претходних година организовани хуманитарни догађаји као што су „Биоскоп из блока“ и „Street work out“, где су прикупљена значајна средства која су донирана у хуманитарне сврхе.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб