Тимочка КрајинаЗајечарНа 100. седници Градског већа усвојена Одлука о четвртој измени и допуни...

На 100. седници Градског већа усвојена Одлука о четвртој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину

Фото: Град Зајечар

У сали Скупштине града Зајечара одржана је 100. седница Градског већа, којом је председавао заменик градоначелника Зајечара Владимир Виденовић.

Већници су усвојили Нацрт Одлуке о четвртој измени и допуни буџета града Зајечара за 2023. годину, Извештај о спроведеном процесу Јавне расправе о Нацрту Одлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину, Нацрт Одлуке о буџету града Зајечара за 2024. годину, са Кадровским планом за 2024. годину, Нацрт Одлуке о утврђивању просечних цена квадратног метра непокретности по зонама за утврђивање пореза на имовину за 2024. годину и Нацрт Одлуке о утврђивању коефицијената за непокретности по зонама и просечних цена одговарајућих непокретности на основу којих је за 2023. годину утврђена основица пореза на имовину обвезника који не воде пословне књиге у најопремљенијој зони.

Зелено светло је дато и на Нацрт Одлуке о окончању поступка ликвидације над Јавним предузећем за планирање, пројектовање, изградњу и надзор „Урбанизам и изградња“Зајечар-у ликвидацији, на Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за период од 01.01.2022. године до 31.12.2022. године Јавног предузећа „Дирекција за изградњу“ Зајечар-у ликвидацији, на Нацрт Одлуке о приступању изради Стратегије развоја социјалне политике Града Зајечара, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2023. до 30.09.2023. године Јавног комуналног предузећа „Водовод“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2023. до 30.09.2023. године Јавног комуналног предузећа „Хигијена Зајечар“ Зајечар, на Нацрт Решења о усвајању Извештаја о степену усклађености планираних и реализованих активности из програма пословања за период од 01.01.2023. до 30.09.2023. године Јавног комунално – стамбеног предузећа “Зајечар“ Зајечар, као и на Нацрт Решења о давању сагласности на измену Програма пословања Јавног комунално – стамбеног предузећа “Зајечар“ Зајечар за 2023.годину.

На Градском већу је усвојен и Нацрт Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Тимок -одржавање“ Зајечар за 2024. годину, Нацрт Решења о давању сагласности Јавном комуналном предузећу „Тимок -одржавање“ Зајечар на Ценовник услуга, Нацрт Решења о давању сагласности на Програм пословања Јавног комуналног предузећа „Паркирање, пројектовање и надзор“ Зајечар за 2024. годину, Нацрт Решења о поверавању права управљања и одржавања непокретности у јавној својини града Зајечара ЈКП „Хигијена Зајечар“ Зајечар, Нацрт Решења о давању сагласности на нацрт и закључење Уговора о успостављању права трајне и преносиве службености, Нацрт Решења о разрешењу и именовању члана Школског одбора Основне школе „15. мај“ у Малом Јасеновцу као и Предлог Закључка о давању сагласности за закључење Споразума о пословно-техничкој сарадњи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,765ПратилацаЛајкуј
4,386ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб