Тимочка КрајинаЗајечарНа позоришном фестивалу за децу "ЗајеЧАР" одиграна представа “Маштошумске питалице", вечерас "Бајка...

На позоришном фестивалу за децу „ЗајеЧАР“ одиграна представа “Маштошумске питалице“, вечерас „Бајка о рибару и рибици”

Фото: НПТК ЦК "Зоран Радмиловић" Зајечар

На позоришном фестивалу за децу „ЗајеЧАР“, синоћ је одиграна још једна театарска посластица: “Маштошумске питалице“ – продукција MoniCart из Београда. По тексту Славице Љујић, представу је режирала Моника Ромић.

У овој невероватној авантури, ношеној крилима маште, музике и дечије разиграности добро побеђује зло захваљујући знању, јер “Знање је моћ”.

Вечерас, претпоследњег дана дечијег фестивала, гостује позориште лутака из Ниша са представом „Бајка о рибару и рибици”. Ово је последња представа у такмичарској конкуренцији.

Стручни жири у саставу: драматург Жељко Хубач – председник и глумци Наташа Петровић и Милош Танасковић – чланови жирија, изабраће најбољу представу, најбољег глумца и најбољу глумицу 14. Позоришног фестивал за децу “ЗајеЧАР”. Биће проглашена и најбоља представа по избору публике, која сваке вечери оцењује позоришне комаде од 1 до 10.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,391ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб