Тимочка КрајинаБорНа седници Штаба за ванредне ситуације у Бору разговарало се о плановима...

На седници Штаба за ванредне ситуације у Бору разговарало се о плановима за 2023. годину

Седница Штаба за ванредне ситуације у Бору

У Бору је одржана седница Штаба за ванредне ситуације, на којој се разговарало о плановима за 2023. годину.

Рад локалног Штаба за ванредне ситуације у Бору оцењен је као успешан у 2022. години, а од једна од најзначајнијих активности претходне године било је формирање јединица цивилне заштите. Такође, на седници је било речи и да се појача и заокружи систем узбуњивања у току ове године.

Данијел Алексић – члан Штаба за ванредне ситуације у Бору

„Акустична студија коју смо радили показала је, да пошто се град проширио и изградио, да је потребно да урадимо доградњу система за јавно узбуњивање, да наставимо опремање и обуку наших јединица цивилне заштите опште намене. Оно што је нама предстоји као велики посао је да се уради ажурирање процене ризика и плана заштите спасавања. Те три ствари су нама у фокусу и биће приоритет у току ове године што се тиче Штаба за ванредне ситуације у Бору”, истакао је Данијел Алексић, члан Штаба за ванредне ситуације у Бору.

Одборници Скупштине града Бора изјасниће се о извештају о раду Штаба за ванредне ситуације у прошлој години и плановима за ову годину на следећој седници.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,493ПратилацаЛајкуј
4,233ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб