Тимочка КрајинаКњажевацУ Књажевцу одржана 28. седница Општинског већа: Усвојен Предлог рада Буџетског фонда...

У Књажевцу одржана 28. седница Општинског већа: Усвојен Предлог рада Буџетског фонда за повећање наталитета за 2023. годину

28. седница Општинског већа општине Књажевац

На 28. седници Општинског већа одржаној у Књажевцу, усвојен је Предлог закључка о давању сагласности на финансијски план Скупштине општине, председника општине, Општинског већа, Првобранилаштва и Општинске управе Књажевац за 2023. годину.

Разматран је и Предлог јавног конкурса за доделу средстава за финансирање, односно суфинансирање програма од јавног интереса из буџета Општине Књажевац за 2023. годину, као и Предлог одлуке о расписивању Конкурса за финансирање пројеката производње медијских садржаја у области јавног информисања на територији Општине Књажевац и Предлог Конкурса.

На седници већа усвојен је Предлог рада Буџетског фонда за повећање наталитета у књажевачкој општини за 2023. годину, а већници су усвојили и Коначне ранг листе по конкурсу за доделу једнократне новчане помоћи талентованим студентима у школској 2022/2023. години – Светосавски конкурс “Будућност Књажевца” по којем ће 32 ученика бити додељени чекови, на свечаној академији организованој у Дому културе, 27. јануара, у 18 часова.

Једногласно су усвојени и појединачни захтеви грађана за доделу новчане помоћи за лечење деце. Такође, на 28. седници разматран је Предлог решења о признавању права на накнаду трошкова смештаја и исхране у Дому ученика средњих школа у Књажевцу за ученике који имају пребивалиште на територији књажевачке општине, као и ван ње.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,493ПратилацаЛајкуј
4,233ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб