Тимочка КрајинаБорНа седници Штаба за ванредне ситуације у Бору разговарало се о плановима...

На седници Штаба за ванредне ситуације у Бору разговарало се о плановима за 2023. годину

Седница Штаба за ванредне ситуације у Бору

У Бору је одржана седница Штаба за ванредне ситуације, на којој се разговарало о плановима за 2023. годину.

Рад локалног Штаба за ванредне ситуације у Бору оцењен је као успешан у 2022. години, а од једна од најзначајнијих активности претходне године било је формирање јединица цивилне заштите. Такође, на седници је било речи и да се појача и заокружи систем узбуњивања у току ове године.

Данијел Алексић – члан Штаба за ванредне ситуације у Бору

„Акустична студија коју смо радили показала је, да пошто се град проширио и изградио, да је потребно да урадимо доградњу система за јавно узбуњивање, да наставимо опремање и обуку наших јединица цивилне заштите опште намене. Оно што је нама предстоји као велики посао је да се уради ажурирање процене ризика и плана заштите спасавања. Те три ствари су нама у фокусу и биће приоритет у току ове године што се тиче Штаба за ванредне ситуације у Бору”, истакао је Данијел Алексић, члан Штаба за ванредне ситуације у Бору.

Одборници Скупштине града Бора изјасниће се о извештају о раду Штаба за ванредне ситуације у прошлој години и плановима за ову годину на следећој седници.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб