ВестиНовогодишња честитка председника ГО СНС Зајечар

Новогодишња честитка председника ГО СНС Зајечар

СНС Зајечар — Новогодишња честитка

Председник ГО СНС Зајечар Милан Станковић, упутио је честитку грађанима Зајечара поводом предстојећих новогодишњих и божићних празника, пожелевши им, пре свега, добро здравље, мир и благостање. Такође, Станковић је напоменуо да је 2019. година била успешна година.

Саопштење вам преносимо у целости:

„Поштовани суграђани,
Иза нас је једна веома успешна година и остварени резултати у току 2019. године чине нас спремнијим да на прави начин одговоримо свим изазовима који нас очекују у 2020. години.
Нека 2020.година буде година у којој ћемо само заједничким снагама, јединством, уложеним великим радом и трудом моћи да постигнемо најбоље могуће резултате на свим пољима и тако унапредити нашу средину и подићи животни стандард свих наших грађана.
Градски одбор Српске напредне странке у Зајечару жели свим грађанима Зајечара да их служи добро здравље, да негују међусобна пријатељства и да предстојеће новогодишње и божићне празнике проведу у кругу најближих, у миру и благостању.
Хвала вам и на поверењу које сте нам дали и обећавамо да ћемо се трудити да то ваше поверење не изневеримо. Велике планове и амбиције имамо у наредној години и надамо се да ћемо то заједнички остварити. Срећна Вам и успешна 2020. година.”

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб