Timočka Timočka
Početna / Vesti / Obilazak radova u timočkom delu opštine Negotin

Obilazak radova u timočkom delu opštine Negotin

Putari Preduzeća za puteve „Štrabag” tokom jučerašnjeg dana izveli su radove u Kovilovu, Aleksandrovcu i Mokranju u vrednosti od 5.500.000 dinara. Radove su obišli Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin i Bogdan Gugić, zamenik predsednika Opštine.

„S obzirom da nas je vreme poslužilo, putari su i tokom vikenda a i početkom ove nedelje veoma aktivni. Nalazimo se u MZ Kovilovo gde su asfaltom presvučene dve ulice, u dužini od po 200 metara i ukupne vrednosti od 2.200.000 dinara. Završeni su radovi i u Aleksandrovcu gde su asfaltirane četiri deonice ukupne dužine oko 450 metara, u MZ Mokranje, što je urađeno u dogovoru sa meštanima i predsednicima mesnih zajednica. Tokom vikenda radovi su sprovedeni u izletištu Badnjevo i u reonu Malajnica Didići gde je asfaltiranjem 230 metara spojen put koji je veoma važan meštanima. Ostalo je da se realizuju radovi u još nekoliko sela. Mi smo za ove namene izdvojili iz opštinskog budžeta 45 miliona dinara. Pored svih problema koje imamo i sa pandemijom virusa COVID-19, kao i tehničkih problema, zadovoljni smo kako se odvijaju radovi. Vidim da su i meštani mahom zadovoljni kvalitetom izvedenih radova”, istakao je predsednik Veličković i naglasio da očekuje da će se u ovoj godini završiti sve što je planirano, kao i da su u izradi planovi uređenja ulica i puteva na teritoriji opštine Negotin za narednu godinu.

Ove godine je u asfaltiranje lokalnih ulica i puteva uloženo 72 miliona dinara. Za realizaciju radova u prvom delu godine izdvojeno je 12 miliona dinara, donacijom „Elixir” grupe tokom leta 15 miliona, a privodi se kraju i realizacija sanacije putne mreže u vrednosti od 45 miliona dinara.

Možda će Vas zanimati

Grad Zaječar Info: COVID-19

U Zaječaru još 13 pozitivnih na COVID-19: Prva količina od 800 vakcina stigla u Dom zdravlja Zaječar

Na osnovu 56 novoobrađenih PCR i AG uzoraka, u poslednja 24 časa, na teritoriji grada …

Udruženje „Sigurne staze”: Kako unaprediti biciklistički saobraćaj u Srbiji

„Sigurne staze”: Kako unaprediti biciklistički saobraćaj u Srbiji

U periodu od 2010. do 2020. godine, biciklistički saobraćaj doživeo je ekspanziju u svetu i …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica