Тимочка КрајинаЗајечарОд 4. марта циклус француских филмова у Позоришном музеју у Зајечару

Од 4. марта циклус француских филмова у Позоришном музеју у Зајечару

У оквиру обележавања месеца франкофоније и Дана жена, у Позоришном музеју у Зајечару наредне недеље биће емитовани француски филмови, са титлом на српски језик, из циклуса „Редитељке“, у сарадњи са Француским институтом у Србији.

Четири редитељке, четири различите приче које описују успоне и падове у професионалном животу, суочавање са животом одрасле особе, жељу и љубав… Ова четири филма ће навести гледаоца да сања, размишља, смеје се и ужива у новијим остварењима француске кинематографије.

У понедељак, 4. марта 2024. биће приказан филм “Заљубљена Анаис”. Остварење “Бескрајно лето” на репертоару је у уторак 5. марта, “Плејлиста” биће приказана у четвртак 7. марта, док ће у петак 8. марта 2024. последњег дана “Француског филмског каравана” публика бити у прилици да погледа филм под називом “Баш ме брига”.

Пројекције филмова су од 19:00 сати, а улаз је бесплатан.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб