Vesti„Od igre do STEM-a”: Petoro učenika zaječarske Gimnazije imaće priliku da boravi...

„Od igre do STEM-a”: Petoro učenika zaječarske Gimnazije imaće priliku da boravi u Španiji, a petoro u Poljskoj

Gimnazija Zaječar

Gimnazija Zaječar učestvuje u „Erazmus+” projektu „Od igre do STEM-a”. U okviru ovog projekta petoro učenika zaječarske Gimnazije imaće priliku da boravi u Španiji, a petoro u Poljskoj.

Prijava za konkurs sastoji se od motivacionog pisma koje pišu učenici koji žele da učestvuju u ovom projektu, ali i saglasnosti roditelja, koju zajedno sa pismom treba dostaviti Gimnaziji u Zaječaru.

Izbor će se vršiti u dve faze. U prvoj fazi biće izabrano 20 učenika sa kojima će se raditi na eTwinning platformi. Učenici zaječarske Gimnazije sarađivaće sa učenicima iz Poljske, Bugarske i Turske u rešavanju problema vezanim za fiziku, hemiju, biologiju i matematiku.

Na osnovu njihovog rada u drugoj fazi biće izabrano 10 učenika koji će na kraju i otputovati u jednu od pomenutih zemalja. Svaki učenik ima pravo da učestvuje u više od jedne oblasti.

Na konkurs za put i petodnevni boravak u jednoj od ove dve zemlje mogu se prijaviti učenici svih razreda, a svoju prijavu treba dostaviti do petka, 23. oktobra.

Termin putovanja zavisiće od epidemiološke situacije (najverovatnije proleće 2021. godine).

Za više informacija obratiti se Mladenu Šljivoviću ili Dragani Sekulić.

Poziv možete preuzeti na ovom linku.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

22,446PratilacaLajkuj
3,720PratilacaZaprati
1,285PratilacaZaprati
113PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x