Вести„Од игре до СТЕМ-а”: Петоро ученика зајечарске Гимназије имаће прилику да борави...

„Од игре до СТЕМ-а”: Петоро ученика зајечарске Гимназије имаће прилику да борави у Шпанији, а петоро у Пољској

Гимназија Зајечар

Гимназија Зајечар учествује у „Еразмус+” пројекту „Од игре до СТЕМ-а”. У оквиру овог пројекта петоро ученика зајечарске Гимназије имаће прилику да борави у Шпанији, а петоро у Пољској.

Пријава за конкурс састоји се од мотивационог писма које пишу ученици који желе да учествују у овом пројекту, али и сагласности родитеља, коју заједно са писмом треба доставити Гимназији у Зајечару.

Избор ће се вршити у две фазе. У првој фази биће изабрано 20 ученика са којима ће се радити на eTwinning платформи. Ученици зајечарске Гимназије сарађиваће са ученицима из Пољске, Бугарске и Турске у решавању проблема везаним за физику, хемију, биологију и математику.

На основу њиховог рада у другој фази биће изабрано 10 ученика који ће на крају и отпутовати у једну од поменутих земаља. Сваки ученик има право да учествује у више од једне области.

На конкурс за пут и петодневни боравак у једној од ове две земље могу се пријавити ученици свих разреда, а своју пријаву треба доставити до петка, 23. октобра.

Термин путовања зависиће од епидемиолошке ситуације (највероватније пролеће 2021. године).

За више информација обратити се Младену Шљивовићу или Драгани Секулић.

Позив можете преузети на овом линку.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб