Timočka KrajinaNegotinOdržana 12. sednica Skupštine opštine Negotin

Održana 12. sednica Skupštine opštine Negotin

12. sednica Skupštine opštine Negotin
Foto: Opština Negotin

Danas je u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac” održana 12. sednica SO Negotin, kojom je predsedavao mr Milan Uruković, predsednik negotinskog parlamenta. Sednici su, pored 37 odbornika prisustvovali i Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin, Bogdan Gugić, zamenik predsednika Opštine i članovi Opštinskog veća.

12. sednica je počela odavanjem počasti i minutom ćutanja povodom smrti dr Dušana Furnjigića, odbornika Socijalističke partije Srbije. Odbornici su zatim usvojili Odluku o prestanku mandata odborniku SO Negotin. Usledila je Odluka o usvajanju Izveštaja o radu Predškolske ustanove „Pčelica” za radnu 2021/22. godinu, kao i Rešenje o davanju saglasnosti na godišnji plan rada PU „Pčelica” za radnu 2022/23. godinu. Na kraju sednice, većinom glasova prisutnih odbornika, usvojeno je Rešenje o ispravci greške u Drugoj izmeni i dopuni Plana detaljne regulacije za kompleks Hemijske industrije u Prahovu.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,187PratilacaZaprati
1,252PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub