Тимочка КрајинаНеготинОдржана 12. седница Скупштине општине Неготин

Одржана 12. седница Скупштине општине Неготин

12. седница Скупштине општине Неготин
Фото: Општина Неготин

Данас је у сали Дома културе „Стеван Мокрањац” одржана 12. седница СО Неготин, којом је председавао мр Милан Уруковић, председник неготинског парламента. Седници су, поред 37 одборника присуствовали и Владимир Величковић, председник Општине Неготин, Богдан Гугић, заменик председника Општине и чланови Општинског већа.

12. седница је почела одавањем почасти и минутом ћутања поводом смрти др Душана Фурњигића, одборника Социјалистичке партије Србије. Одборници су затим усвојили Одлуку о престанку мандата одборнику СО Неготин. Уследила је Одлука о усвајању Извештаја о раду Предшколске установе „Пчелица” за радну 2021/22. годину, као и Решење о давању сагласности на годишњи план рада ПУ „Пчелица” за радну 2022/23. годину. На крају седнице, већином гласова присутних одборника, усвојено је Решење о исправци грешке у Другој измени и допуни Плана детаљне регулације за комплекс Хемијске индустрије у Прахову.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,800ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб