Timočka Timočka
Početna / Vesti / Održana 136. sednica Gradskog veća grada Zaječara
136. sednica Gradskog veća grada Zaječara
Foto: zajecar.info

Održana 136. sednica Gradskog veća grada Zaječara

Juče je u sali Skupštine grada Zaječara održana 136. sednica Gradskog veća grada Zaječara.

Većnici su dali saglasnost na Nacrt Odluke o pokretanju postupka likvidacije nad Javnim preduzećem za planiranje, projektovanje, izgradnju i nadzor „Urbanizam i izgradnja” Zaječar.

Na sednici veća usvojen je i Nacrt Odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking” Zaječar kao i Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking” Zaječar.

Data je saglasnost na Nacrt Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Zaječarparking” Zaječar i na Nacrt Rešenja o razrešenju i imenovanju likvidacionog upravnika u postupku likvidacije nad Javnim preduzećem „Direkcija za izgradnju” Zaječar.

Na Gradskom veću u Zaječaru usvojen je Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na prvu izmenu Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” Zaječar za 2020. godinu.

Usvojeno je Rešenje o usvajanju Izveštaja o radu Narodnog muzeja „Zaječar” za 2019.godinu, Rešenje o usvajanju Finansijskog izveštaja za 2019. godinu Narodnog muzeja „Zaječar”, Rešenje o davanju saglasnosti na Plan rada Narodnog muzeja „Zaječar” za 2020. godinu i Rešenje o davanju saglasnosti na Finansijski plan za 2020.godinu Narodnog muzeja „Zaječar”.

Većnici su dali saglasnost na Rešenje o usvajanju Izveštaja o radu Matične biblioteke „Svetozar Marković” u Zaječaru za 2019. godinu, kao i na Rešenje o usvajanju Finansijskog izveštaja za 2019. godinu Matične biblioteke „Svetozar Marković” u Zaječaru.

Usvojen je i Predlog Zaključka o povlačenju Predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan za 2020. godinu i prvu izmenu i dopunu Finansijskog plana za 2020. godinu Centra za socijalni rad „Zaječar” u Zaječaru utvrđen na 135. sednici Gradskog veća grada Zaječara od 27.05.2020. godine kao i Nacrt Rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan za 2020. godinu Centra za socijalni rad „Zaječar” u Zaječaru.

Gradski većnici su dali saglasnost i na Nacrt Rešenja o izmeni Rešenja o prenosu prava korišćenja na seoskim vodovodima kao i na Predlog Zaključka o povlačenju Predloga Rešenja o davanju saglasnosti Javnom komunalnom preduzeću „Vodovod” Zaječar na Elaborat o ceni za tehničku vodu utvrđen na 132. sednici Gradskog veća grada Zaječara od 13.03.2020. godine.

Konačnu reč daće odbornici Skupštine grada na sutrašnjoj sednici.

Možda će Vas zanimati

Dobrovoljno davanje krvi

Akcija dobrovoljnog davanja krvi 8. jula u Zaječaru

Crveni krst Zaječar u saradnji sa Službom za transfuziju krvi iz Niša u sredu, 8. …

Osnovna škola „Jeremija Ilić Jegor” Rgotina — Projekat „Stvaramo znanje 4.0”

OŠ „Jeremija Ilić Jegor” iz Rgotine u konkurenciji za osvajanje računarskog kabineta – glasanje do 5. jula

Kompanija „Telekom Srbija” pokrenula je četvrti ciklus projekta „Stvaramo znanje”, u okviru kojeg građani glasanjem …

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx
()
x

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica