Тимочка КрајинаЗајечарОдржана је 116. седница Градског већа у Зајечару

Одржана је 116. седница Градског већа у Зајечару

Фото: Град Зајечар

У Зајечару је одржана 116. седница Градског већа, којом је председавао градоначелник Зајечара Бошко Ничић.

Градски већници су усвојили Нацрт Одлуке о измени Одлуке о образовању Штаба за ванредне ситуације града Зајечара, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару за 2023. годину, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Матичне библиотеке „Светозар Марковић“ у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Извештаја о раду за 2023. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару, Нацрт Решења о усвајању Финансијског извештаја за 2023. годину Установе Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић“ у Зајечару.

Усвојен је и Нацрт Правилника о ближем уређењу планирања и спровођења поступака јавних набавки и набавки на које се закон не примењује, као и набавки друштвених и посебних услуга и праћења извршења уговора о јавним набавкама и набавкама на које се закон не примењује, Предлог Решења о усвајању Извештаја о раду Интерресорне комисије (ИРК) за процену потребе за додатном образовном, здравственом и социјалном подршком детету, ученику и одраслом и предложеним и пруженим подршкама, за 2023. годину, Предлог Решења о давању сагласности на измену Програма Спортског савеза града Зајечара, и предлози решења закључака о давању у закуп пословних просторија града Зајечара у селу Грљан, у склопу Дома културе, и у селу Шипиково, у склопу Дома културе-за трговинску радњу.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб