Тимочка КрајинаЗајечарУ славу и част Светског дана поезије приређен програм у Народном музеју...

У славу и част Светског дана поезије приређен програм у Народном музеју Зајечар

У пуној сали Галерије Народног музеја Зајечар, петнаест песникиња Женског поетског клуба „Влат“, заједно са десет чланица Камерног хора „Лавиринт“ наступило је поезијом и музиком у славу и част Светског дана поезије.

Песме су казивале: Љуба Петковић Жежељ, Јадранка Бједов, Марина Милутиновић, Сања Маринковић, Ирена Јовановић, Селена Аврамовић, Марија Ранђеловић, Александра Станојевић, Бранкица Ђорђевић, Марта Станковић, Јелена Глишић, Маријана Бадицовић, Дајана Стаменковић и Биљана Марковић Михајловић, која је и водила овај програм. Камерни хор „Лавиринт“ је извео пет дивних ренесансних композиција, атмосвера је била свечана, лирска и надахњујућа.

На крају је био приређен и коктел, а гости су били задовољни и у лепом расположењу су отишли својим кућама након овог догађаја који слави поезију и почетак пролећа.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб