ВестиОтворен конкурс за будуће влогере из Зајечара и Књажевца: Семинар ће бити...

Отворен конкурс за будуће влогере из Зајечара и Књажевца: Семинар ће бити одржан у зајечарском „Дечијем центру”

У оквиру пројекта „Културно наслеђе Западног Балкана у 24 сата – WB Cultural Heritage in 24 hours”, који у партнерству спроводе „Дечији центар” и „Балканска мрежа за локалну демократију”, биће одржан семинар у Зајечару на ком ће сви они који буду желели да постану влогери, научити да снимају и монтирају своје влогове. Семинар ће бити организован у просторијама „Дечијег центра” у Зајечару од 23. до 25. октобра 2020.

Тема пројекта је промоција културног наслеђа употребом савремених метода, на друштвеним мрежама. Кроз пројекат ће шеснаесторо младих из Зајечара и Књажевца присуствовати тродневном семинару у Зајечару, на коме ће научити како да сниме, монтирају и промовишу своје влогове, као и како да се понашају пред камерама.

Поред тога, млади ће на интерактиван начин представити својим вршњацима културно наслеђе из својих локалних заједница кроз влогове, које ће свако од њих током трајања пројекта урадити.

Младима ће бити обезбеђена и менторска подршка у креирању влогова и даљем усавршавању. Пројекат је подржан од стране од стране програма „Tandem Western Balkans” који спроводи непрофитна организација „MitOst” из Берлина.

КОНКУРС

Ћао!

Имаш између 14 и 16 година и редовно пратиш омиљене влогере и њихове догодовштине на YouTube-у? Волиш да путујеш и истражујеш културне знаменитости у својој околини? Желиш да и ти постанеш влогер, али не знаш како да се понашаш пред камерама, а монтажа видеа делује ти као најтежа ствар на свету?

Онда си на правом месту. Са нама ћеш научити како да монтираш, како да се понашаш пред камерама и како да снимиш свој први туристички влог.

И ту није крај. Научићемо те како да твој влог постане популаран на YouTube-у и како да га сам промовишеш.

Ако си ученик осмог разреда или прве и друге године средње школе у Зајечару или Књажевцу, наш семинар је права прилика за тебе.

Уколико те је све ово заинтересовало, пријави се до 18. октобра за учешће на семинару тако што ћеш своје основне податке (име, презиме, школу и град одакле долазиш, број телефона родитеља или твој лични број, да ли поседујеш лаптоп за рад или је потребно да ти га ми обезбедимо) послати на мејл decijicentarzajecar@gmail.com.

Путни трошкови, смештај, храна и техничка опрема неопходна за рад биће обезбеђена од стране организатора.

Семинар се организује у просторијама „Дечијег центра” у Зајечару од 23. до 25. октобра, и то у оквиру пројекта „Културно наслеђе Западног Балкана у 24 сата – WB Cultural Heritage in 24 hours”, подржаног од стране програма „Tandem Western Balkans”.

За више информација, можете нас контактирати на мејл: decijicentarzajecar@gmail.com или преко страница „Дечији центар Зајечар” и „Balkan Network for Local Democracy”.

Више детаља о раду наших организација можете видети на званичним страницама на Фејсбуку или преко сајтова: www.decijicentar.org.rs и www.alda-balkan-youth.eu.

Видимо се у Зајечару од 23. до 25. октобра!

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,793ПратилацаЛајкуј
4,390ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб