Timočka Timočka
Početna / Region / Bor / „Pažljivko” za predškolce u Boru
Kampanja „Pažljivko za predškolce u Boru”

„Pažljivko” za predškolce u Boru

Svesni problema bezbednosti dece u saobraćaju udruženje roditelja „Bebironče” u saradnji sa GIS udruženjem Srbije i Agencijom za bezbednost saobraćaja Republike Srbije je pokrenulo niz edukativnih radionica za predškolce u Boru i doniralo komplet knjiga i bojanki „Pažljivko” za predškolsku ustanovu „Bambi”.

Ova akcija udruženja roditelja „Bebironče” ima za cilj da predstavi saobraćajne igre i crtane filmove, koji na zabavan, ali i edukativan način, mogu pomoći deci da savladaju pravila saobraćaja, i roditeljima da uspešno uvedu decu u jedan tako složeni saobraćajni sistem, u kome se često ni odrasli potpuno ne snalaze.

Edukativne radionice na zabavan način kroz igru, crtane filmove, crtanje i bojenje će održati Igor Velić, master inž. saobraćaja ispred GIS udruženja Srbije.

Kampanja „Pažljivko za predškolce u Boru”

Agencija za bezbednost saobraćaja je osmislila veliki broj edukativnog sadržaja u vidu bojanki, crtanih filmova, igrica, knjiga, pesama, postera, ali i radnih listova i rasporeda časova, koji na odličan način pružaju sva neophodna znanja o bezbednom učestvovanju u saobraćaju.

Materijale za saobraćajno vaspitanje i obrazovanje dece možete besplatno preuzeti na ovom linku.

Kampanja „Pažljivko za predškolce u Boru”

GIS udruženje Srbije je nagradilo kompletom „Pažljivko” građane Bora koji su aktivno učestvovali u jačanju bezbednosti saobraćaja u svom gradu preko mobilne aplikacije, u vidu kačenja saobraćajnih problema sa predlogom mera.

Svi koji žele mogu se informisati i pridružiti jačanju bezbednosti saobraćaja u svom gradu putem ovog linka.

Kampanja „Pažljivko za predškolce u Boru”

Kampanja „Pažljivko za predškolce u Boru”

U sklopu ove akcije koja će trajati do 10. marta udruženje roditelja „Bebironče” će u četvrtak, 20. februara sa početkom u 18:00 časova u Narodnoj biblioteci u Boru održati javnu tribinu „Bezbednost dece i mladih u saobraćaju na teritoriji grada Bora”.

Na konferenciji čiji je naziv „Podaci i e-Uprava: Iskra za budućnost” koju UNDP i Kancelarija za informacione tehnologije i elektronsku upravu organizuju 6. marta 2020 godine biće prezentovan projekat, sajt i mobilna aplikacija www.sigurnestaze.com.

Na konferenciji će ispred GIS udruženja Srbije govoriti Igor Velić, master inž. saobraćaja.

Možda će Vas zanimati

59. manifestacija „Susreti sela”

Danas počinje 59. tradicionalna manifestacija „Susreti sela”

Tradicionalna manifestacija „Susreti sela”, 59. po redu, biće otvorena danas u selu Krivelj.Malo je događaja …

Hronika

PU Kladovo: Zatečen da upravlja vozilom sa 5,18 promila alkohola

Pripadnici saobraćajne policije u Kladovu, prilikom kontrole saobraćaja, zatekli su pedesetjednogodišnjeg rumunskog državljanina koji je …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica