ДруштвоВремеПочетак новембра освануо у сунцу, до 28 степени

Почетак новембра освануо у сунцу, до 28 степени

Град Зајечар – Људи седе у парку

У Србији данас натпросечно топло и изнад већег дела земље сунчано, само ујутро биће краткотрајне магле. Магле ће бити ујутру бити на северу, по појединим котлинама и дуж речних долина као и ниске облачности, која ће се понегде на крајњем северу Војводине задржати и у првом делу преподнева. Ветар слаб до умерен, јужни и југоисточни. Најнижа температура од 3 до 11 степени, а највиша дневна од 23 до 28 степени.

У Зајечару сунчано и веома топло. Минимална температура 9, максимална дневна око 24 степена. Ветар слаб, јужни. Сутра углавном сунчано. Најнижа температура 9, највиша до 26 степени.

БИОМЕТЕОРОЛОШКА ПРОГНОЗА

Релативно повољан утицај биометеоролошких прилика може условити смањење тегоба код већине хроничних болесника.

Особама са срчаним проблемима и астматичарима се и даље саветује опрез.

Mетеоропатске реакције су могуће у виду променљивог расположења и главобоље.

АМСС

Ауто-мото савез Србије (АМСС) саопштио је да возаче у Србији очекују добри услови вожње. Магла ујутру и увече отежава вожњу и смањује видљивост на појединим деоницама.

На бројним путевима у току су радови уз измене у режиму саобраћаја, па се саветује додатна пажња.

Саобраћај је умереног интензитета. Присутна је местимично опасност од одрона.

У Тимочкој Крајини путеви су суви до делимично влажни. Повремени ситни одрони могући су дуж свих нестабилних камених косина, у клисурама, усецима, засецима, најизраженији су на Ђердапској магистрали, у клисури Коренатац и на Бабином зубу.

Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије”, на наплатним станицама на ауто-путевима у Србији нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције добијеним у 07:30 часова, на граничним прелазима на путничким терминалима тренутно нема задржавања. На теретним терминалима на граничним прелазима на излазу из Србије: на Батровцима 120 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб