ВестиПОСЛЕ ПЕТ И ПО ГОДИНА ПОНОВО САОБРАЋА ВОЗ ОД ЗАЈЕЧАРА ДО ПОЖАРЕВЦА

ПОСЛЕ ПЕТ И ПО ГОДИНА ПОНОВО САОБРАЋА ВОЗ ОД ЗАЈЕЧАРА ДО ПОЖАРЕВЦА

Насмејана цура у возу
Фото: Shutterstock, илустрација

Воз од Зајечара преко Мајданпека до Пожаревца поново саобраћа. Због лошег стања пруге на деоници од Мајданпека до Пожаревца путнички воз није саобраћао пуних пет и по година.

У новембру прошле године завршен је комплетан ремонт овог дела пруге, у дужини од 90 километара.

Током прошлогодишњих ремонтних радова, који су трајали шест месеци, комплетно су замењене шине, постављени су нови прагови и туцаник.

У обавештењу „Србија Воз” а.д. наводе да ће од 1. марта 2019. године возови који су саобраћали на релацији Зајечар–Мајданпек, продужити саобраћање до и од станице Пожаревац. Путници на релацији Мајданпек–Пожаревац–Мајданпек у периоду од 1. до 7. марта 2019. године путоваће савременим дизел-моторним гарнитурама, уз возну карту по повластици од 90%.

Возови који су полазили из Зајечара за Мајданпек у 06:30 и 14:55 часова, полазиће у 06:22 и 15:04 часова до Пожаревца, као и возови који су из Мајданпека за Зајечар полазили у 09:00 и 17:40 часова, полазиће из Пожаревца за Зајечар у 06:15 и 15:08 часова.

Возови на релацији Мајданпек–Пожаревац–Мајданпек, стајаће у Бродици, Волуји, Kучеву, Kаони, Звижду, Раброву–Kлењу, Чешљевој Бари, Мајиловацу стајалишту, Стигу, Сопоту Пожаревачкој распутници и стајалишту.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

ПОСТАВИ ОДГОВОР

молимо унесите свој коментар!
овде унесите своје име

Društvene mreže

24,352ПратилацаЛајкуј
4,211ПратилацаЗапрати
1,262ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб