ВестиРАРИС пружа бесплатну подршку код аплицирања за кредите Фонда за развој Републике...

РАРИС пружа бесплатну подршку код аплицирања за кредите Фонда за развој Републике Србије

Регионална агенција за развој источне Србије — РАРИС

Фонд за развој Републике Србије има више актуелних конкурса за унапређење пословања предузетника и привредника.

РАРИС је обезбедио посебну телефонску линију за бесплатну подршку предузетницима и привредницима у припреми документације за кредите Фонда за развој Републике Србије.

„Наши менаџери су на располагању за све информације и консултације у вези са условима за аплицирање и припрему документације. Сви заинтересовани могу се јавити сваког радног дана у периоду од 10:00 до 15:00 часова на телефон 019/426-377”, кажу у Регионалној агенцији за развој источне Србије.

За бржи и лакши приступ информацијама сви заинтересовани могу се придружити Viber заједници „Подршка предузетништву источне Србије”. Чланови заједнице су у могућности да међу првима сазнају о актуелним субвенцијама, кредитима, обукама, стручној помоћи, развојним пројектима и другим облицима подршке за свој бизнис.

Viber заједници можете приступити кликом на овај линк, уз услов да је претходно инсталирана апликација Viber на Вашем уређају.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб