ВестиШтаб за ванредне ситуације града Зајечара: Обавештење регистрованим пољопривредним газдинствима

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара: Обавештење регистрованим пољопривредним газдинствима

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара: Обавештење регистрованим пољопривредним газдинствима

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара упутио је обавештење регистрованим пољопривредним газдинствима, а које се односи на омогућавање кретање на пољопривредној механизацији, без обзира на годиште старости.

Штаб за ванредне ситуације града Зајечара доноси следеће обавештење регистрованим пољопривредним газдинствима (земљорадници, сточари, воћари, пчелари…):

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Омогућава се власницима регистрованих пољопривредних газдинстава, ради обављања пољопривредних радова, кретање искључиво на пољопривредној механизацији (трактор, фреза, косачица и сл.), без обзира на годиште старости, у периоду од 05:00 до 20:00 часова.

На месту возача пољопривредне машине може бити највише једно лице, а евентуално у приколици (трактор, фреза и сл.) максимално два лица.

Лица која злоупотребе дозвољене радње из овог обавештења и не буду их користили искључиво за обраду пољопривредних имања биће најоштрије санкционисана.

Ово обавештење подразумева да на истоветан начин, без икаквог окупљања и груписања више од два лица на размаку од два метра, у овом временском периоду може вршити и предаја млека у откупним станицама.

Обавезују се повереници ШВС (ЦЗ) града Зајечара да у случају злоупотребе ових дозвољених радњи, од стране појединаца, одмах обавесте ПУ Зајечар, комуналну полицију и ШВС града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре
Претплатите се
Обавести о
guest
0 Коментара
Уграђене повратне информације
Погледајте све коментаре

Društvene mreže

24,102ПратилацаЛајкуј
4,147ПратилацаЗапрати
1,240ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб
0
Волели бисмо да чујемо Ваше мишљење, оставите коментарx