VestiŠtab za vanredne situacije grada Zaječara: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima

Štab za vanredne situacije grada Zaječara: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima

Štab za vanredne situacije grada Zaječara: Obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima

Štab za vanredne situacije grada Zaječara uputio je obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima, a koje se odnosi na omogućavanje kretanje na poljoprivrednoj mehanizaciji, bez obzira na godište starosti.

Štab za vanredne situacije grada Zaječara donosi sledeće obaveštenje registrovanim poljoprivrednim gazdinstvima (zemljoradnici, stočari, voćari, pčelari…):

O B A V E Š T E NJ E

Omogućava se vlasnicima registrovanih poljoprivrednih gazdinstava, radi obavljanja poljoprivrednih radova, kretanje isključivo na poljoprivrednoj mehanizaciji (traktor, freza, kosačica i sl.), bez obzira na godište starosti, u periodu od 05:00 do 20:00 časova.

Na mestu vozača poljoprivredne mašine može biti najviše jedno lice, a eventualno u prikolici (traktor, freza i sl.) maksimalno dva lica.

Lica koja zloupotrebe dozvoljene radnje iz ovog obaveštenja i ne budu ih koristili isključivo za obradu poljoprivrednih imanja biće najoštrije sankcionisana.

Ovo obaveštenje podrazumeva da na istovetan način, bez ikakvog okupljanja i grupisanja više od dva lica na razmaku od dva metra, u ovom vremenskom periodu može vršiti i predaja mleka u otkupnim stanicama.

Obavezuju se poverenici ŠVS (CZ) grada Zaječara da u slučaju zloupotrebe ovih dozvoljenih radnji, od strane pojedinaca, odmah obaveste PU Zaječar, komunalnu policiju i ŠVS grada Zaječara.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,102PratilacaLajkuj
4,148PratilacaZaprati
1,240PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx