Timočka Timočka
Početna / Vesti / Stigao je i Galaxy A10
Samsung Galaxy A10
Foto: Samsung / Promo

Stigao je i Galaxy A10

Samsung je najzad predstavio i najslabiji model unutar linije Galaxy A. Reč je dakako o telefonu Galaxy A10 o kojem smo do sada dosta toga doznali zahvaljujući leak-erima i njihovim šaptačima.

Većina glasina vezano uz hardver ovog modela se pokazala tačnom, ali ne i sve. Naime, do sada se pisalo kako će Galaxy A10 imati 3 GB RAM-a i 32 GB data prostora. Leak-eri su dobro načuli informacije oko data prostora i dizajna, ali ne i oko radne memorije. Galaxy A10 na kraju je stigao s jednim gigabajtom memorije manje, tj. sa 2 GB RAM-a.

Galaxy A10 ima 6,2″ Infinity-V ekran rezolucije HD+, temelji se na osmojezgrenom Exynos-u 7884 te ima samo dve kamere, po jednu sa prednje i zadnje strane kućišta. Glavna kamera ima rezoluciju od 13 MP i otvor blende od f/1.9, a prednja rezoluciju od 5 MP i otvor blende od f/2.0.

Samsung je i na ovom telefonu osigurao podršku za memorijske kartice (microSD). Maksimalni službeno podržani kapacitet memorijske kartice je 512 GB. Kad smo već kod kapaciteta spomenimo i onaj baterijski — 3.400 mAh.

Softversku stranu uređaja čini Android 9.0 Pie uz dodatak Samsung-ovog najnovijeg korisničkog interfejsa — One UI. Galaxy A10 biće moguće nabaviti u tri različite boje kućišta — crnoj, plavoj i crvenoj. Na indijsko tržište stiže tokom marta 2019. godine po ceni od oko 120 USD. Vreme dostupnosti i cene za ostala svetska tržišta Samsung tek treba da objavi.

 

Izvor:itvesti.info

Možda će Vas zanimati

Uhapšena osumnjičena za teško delo protiv zdravlja ljudi u Domu za stare „Radost”

Uhapšena vlasnica Doma za stara lica „Radost” u Negotinu

Posle direktorke doma za stara lica „Radost” u Negotinu, uhapšena je i vlasnica tog doma, …

Biblioteka „Centar za kulturu” Kladovo — Festival bibliobusa i „Kazan Kult Kladovo”

Ministarstvo kulture i informisanja RS odobrilo projekte Biblioteke u Kladovu u iznosu od 1.700.000 dinara

Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije odobrilo je Biblioteci „Centar za kulturu” Kladovo 1.700.000,00 dinara …

Komentari

avatar
  Pretplati se  
Obavesti o

Pin It on Pinterest

Odabir pisma

Ćirilica Latinica