ВестиСУНЧАН ПОЧЕТАК ВИКЕНДА: Данас ведро и сунчано, максимална дневна температура око 23...

СУНЧАН ПОЧЕТАК ВИКЕНДА: Данас ведро и сунчано, максимална дневна температура око 23 степена

Зајечар — Центар

У Србији претежно сунчано, само ујутро на југу и југоистоку умерено и потпуно облачно, углавном суво. Ветар слаб и умерен, северозападни, крајем дана у скретању на југоисточни. Најнижа температура од 5 до 10, највиша од 20 до 23 степена.

Почетак викенда у Зајечару обележиће ведро и сунчано време. Ветар слаб до умерен, западни и северозападни. Минимална температура 9, максимална дневна око 23 степена. Сутра претежно сунчано и топлије. Најнижа температура 6, највиша и до 24 степена.

Возаче ће пратити повољне временске прилике и добра проходност путева, а појачан интензитет саобраћаја, сходно крају радне недеље, очекује се већ у првим поподневним сатима.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије” на наплатним станицама нема задржавања.

Управа граничне полиције саопштила је да нема задржавања на путничким терминалима граничних прелаза, саопштио је АМСС.

Теретна возила се на Хоргошу на излазу задржавају око 360 минута, на Келебији око 240, Батровцима око 360, а на Богојеву око 120 минута.

Ванредних застоја на аутопутевима нема.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб