Тимочка КрајинаЗајечарТијанафит: „Stres free дан за жене” у Зајечару овог викенда

Тијанафит: „Stres free дан за жене” у Зајечару овог викенда

Тијанафит: „Stres free дан за жене” у Зајечару овог викенда

У „Спектра фитнес” теретани у Зајечару овог викенда, 23. и 24. марта 2024. године, биће организоване радионице за све даме. Власница „Спектра фитнес” теретане у Зајечару и тренер Тијана Петровић кроз пројекат „Жена за жене” осмислила је неколико радионица посвећене женама и њиховом здрављу.

Радионице кроз пројекат „Жена за жене” биће реализоване квартално у току целе године, а првог викенда све заинтересоване даме очекује богат програм.

„Осмислила сам да током године радим један пројекат који се зове ’Жена за жене’ и он ће квартално садржати четири радиоице. Почећемо радионицом која се зове ’Антистрес викенд’ и то нас очекује 23. и 24. марта и то је викенд који смо посветили искључиво женама, јер ја заиста пуно сарађујем са људима из нашег града и могу негде да осетим њихове потребе и била ми је жеља да кренем са ’Антисрес’ радионицом, зато што ће на овај начин жене провести квалитетно и садржајно време”, каже Тијана Петровић.

Она истиче да ће жене на овај начин добити добру услугу и квалитетно ће провести дан са женама које су се оствариле у свом послу.

„Жене ће овог викенда добити квалитетну услугу од жена које су се оствариле у свом послу. Бавићемо се женама, њиховим рекреативним здрављем и суштинским стварима које њих чине срећним. Први део бавиће се причом ’Шта то ремети нас у идеји да будемо у антистрес моду’, биће прича о хормонима и биће заснована на реалним причама мојих клијенткиња, приче које су засноване на логици и подацима које смо извукли бавећи се анализом. Други део је зумба плес који је занимљив, јер покреће енергију. Трећи део је опет посвећен некој причи, када ће разговор бити обављен са Александром Ђорђевић – ауторком блога ’Big Mama Healthy Food’, која ће говорити о здравој исхрани у данашњем времену. Након тога следи јога и медитација, опуштање и уживање и после тога биће организована рефлексотерапија где ће жена која ради рефлексотерапију дочарати присутнима на који начин могу да се опусте кроз масажу. На крају ће бити уприличен један коктел, где ће све жене тог дана моћи да пробају фит оброке које Александра спрема. Дружићемо се, остварићемо неку комуникацију”, додаје Петровић.

Радионице почињу у 11:00 сати и трајаће док се не заврше све активности. Циљ радионица јесте да даме посвете мало времена себи и учине нешто за своје здравље.

Према Тијаниним речима, наредна радионица биће организована за три месеца, такође у „Спектра фитнес” теретани у Зајечару.

Више информација на фејсбук страни Тијане Петровић или на телефон: 065/31-10-003.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб