ВестиТопла и спарна недеља, највиша дневна температура до 33 степена

Топла и спарна недеља, највиша дневна температура до 33 степена

Град Зајечар — Људи шетају

У Србији ујутро дуж река и по котлинама краткотрајна магла. Током дана променљиво облачно, топло и спарно, изнад већег дела местимично са кишом или краткотрајним пљусковима са грмљавином. Чешћа појава и већа количина падавина очекује се на југу и југоистоку. На северу и северозападу суво са дужим сунчаним периодима. Ветар слаб до умерен, северни и северозападни. Најнижа температура од 16 до 22 степена, а највиша од 28 до 33 степена.

У Зајечару променљиво облачно са сунчаним интервалима, местимично са кишом. Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Минимална температура 17, максимална дневна око 32 степена. Сутра облачно, топло и спарно, са дужим сунчаним периодима. Најнижа температура 18, највиша до 33 степена.

АМСС

Месец годишњих одмора и путовања сигурно ће и поред пандемије корона вируса повремено доносити већи број возила на главним путевима, наплатним рампама и граничним прелазима, а у таквим условима се и број саобраћајних незгода повећава, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Такође, из Ауто-мото савез Србије, апелују на возаче да возе спорије и пажљивије и са првим знацима умора направе паузу и одморе се од вожње.

Према последњим информацијама добијеним од ЈП „Путеви Србије”, на наплатним станицама нема задржавања возила.

Према информацијама Управе граничне полиције, задржавања нема ни на путничким терминалима граничних прелаза у земљи.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб