ВестиТрибина у оквиру пројекта „Одскочимо заједно” у Зајечару

Трибина у оквиру пројекта „Одскочимо заједно” у Зајечару

Трибина у оквиру пројекта „Одскочимо заједно” у Зајечару
Фото: Град Зајечар

Град Зајечар у партнерству са организацијом цивилног друштва Тимочким омладинским центром и Установом за дневни боравак деце и омладине ометене у развоју „Облутак” , у оквиру пројекта „Одскочимо заједно”, који се реализује кроз „Програм локалних иницијатива за социјално укључивање и смањење сиромаштва – Подршка развоју иновативних модела за социјално укључивање – ЛИП 2” којим координира Тим за социјално укључивање и смањење сиромаштва Владе Републике Србије уз подршку Владе Швајцарске, организује трибину 19. септембра у Простору за ПОМАК у Зајечару.

Циљ трибине је да представници локалне самоуправе, организације цивилног друштва, стручни радници из сектора спорта и грађани, добију и размене информације о изазовима укључивања деце и омладине ометене у развоју и са инвалидитетом у спортске и рекреативне активности.

Трибина је заказана за 17 часова и 30 минута.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб