VestiTwitter omogućio sakrivanje odgovora na tvitove

Twitter omogućio sakrivanje odgovora na tvitove

Twitter — Hide Reply funkcija

Nakon nekoliko meseci testiranja do Twitter korisnika je konačno stigla opcija za sakrivanje komentara ispod tvitova, tako da ubuduće neće morati da brišu uvredljive poruke, već će moći da ih sakriju, kasnije ih vrate ili ih iskoriste kao dokaz o onlajn nasilju.

Drugi korisnici će i dalje moći da vide i sakrivene komentare, ali na sopstvenu odgovornost, nakon što kliknu na sivu ikonicu sa desne strane. Tokom testiranja se pokazalo da su korisnici najviše sakrivali odgovore koje nisu smatrali nevažnim, te one koji su skretali pažnju sa teme, a 27% onih čiji su komentari sakrivenih je tokom istraživanja izjavilo da će u budućnosti više razmišljati pre postavljanja nekog komentara.

Nova alatka traži dodatne izmene, budući da je veliki broj korisnika strahovao da je upotrebi iz straha od „osvete“, a zbog toga što ikonica pored sakrivenog komentara jasno ukazuje na to da je vlasnik tvita preduzeo meru sankcije.

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

POSTAVI ODGOVOR

molimo unesite svoj komentar!
ovde unesite svoje ime

Društvene mreže

24,195PratilacaLajkuj
4,189PratilacaZaprati
1,251PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub