Тимочка КрајинаБорУ селу Шарбановац у току су радови на уређењу центра села

У селу Шарбановац у току су радови на уређењу центра села

У селу Шарбановац у току су радови на уређењу центра села
Фото: Град Бор

У селу Шарбановац у току су радови на уређењу центра села. До сада је реализовано неколико пројеката, свакако један од најбитнијих је водоснабдевање. Након уређења центра села, радови ће се у Шарбановцу наставити, у плану је да се уради фасада на згради Дома културе и столарија.

План је да свако село на територији града Бора добије уређен центар којим ће се мештани поносити. Наставиће се и са уређењем свих сеоских школа. На овај начин квалитет живота на селу приближиће се квалитету живота у граду, што је и био основни циљ.

Град Бор је увек користио прилику да за све планиране радове ангажује локална јавна предузећа која из градског буџета добијају финансијска средства, а начин на који та средства могу оправдати је управо овај, уређењем борских села.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,845ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб