Timočka KrajinaZaječarOdržana 48. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Održana 48. sednica Gradskog veća u Zaječaru

Grad Zaječar – Opština

Danas je održana 48. sednica Gradskog veća u Zaječaru.

Gradski većnici su usvojili Predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova koje se odnose na unapređenje termičkog omotača, termotehničkih instalacija i ugradnje solarnih kolektora za centralnu pripremu potrošne tople vode na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, kao i Predlog Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije stambenih objekata na teritoriji grada Zaječara.

Na današnjoj sednici je zeleno svetlo dato i na Predlog Odluke o raspisivanju javnog poziva za sufinansiranje mera energetske sanacije, porodičnih kuća i stanova putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskog ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Zaječara za 2022. godinu, kao i na Predlog Javnog poziva za učešće privrednih subjekata u sprovođenju mera energetske sanacije u domaćinstvima putem ugradnje solarnih panela za proizvodnju električne energije za sopstvene potrebe i unapređenje termotehničkog sistema putem ugradnje kalorimetara, cirkulacionih pumpi, termostatskog ventila i delitelja toplote na teritoriji grada Zaječara.

Usvojen je i Predlog Zaključka o angažovanju pedagoškog asistenta Irene Rašić iz Zaječara, za rad u Predškolskoj ustanovi „Đulići” u Zaječaru, Nacrt Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća „Timok – održavanje” Zaječar, kao i Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (Trg oslobođenja br. 1 u Zaječaru), Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (u selu Vrbica) i Predlog Zaključka o davanju u zakup poslovnih prostorija Grada Zaječara (u selu Vratarnica).

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,112PratilacaLajkuj
4,150PratilacaZaprati
1,241PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx