Тимочка КрајинаЗајечарОдржана 48. седница Градског већа у Зајечару

Одржана 48. седница Градског већа у Зајечару

Град Зајечар – Општина

Данас је одржана 48. седница Градског већа у Зајечару.

Градски већници су усвојили Предлог Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа и станова које се односе на унапређење термичког омотача, термотехничких инсталација и уградње соларних колектора за централну припрему потрошне топле воде на територији града Зајечара за 2022. годину, као и Предлог Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији града Зајечара.

На данашњој седници је зелено светло дато и на Предлог Одлуке о расписивању јавног позива за суфинансирање мера енергетске санације, породичних кућа и станова путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатског вентила и делитеља топлоте на територији града Зајечара за 2022. годину, као и на Предлог Јавног позива за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације у домаћинствима путем уградње соларних панела за производњу електричне енергије за сопствене потребе и унапређење термотехничког система путем уградње калориметара, циркулационих пумпи, термостатског вентила и делитеља топлоте на територији града Зајечара.

Усвојен је и Предлог Закључка о ангажовању педагошког асистента Ирене Рашић из Зајечара, за рад у Предшколској установи „Ђулићи” у Зајечару, Нацрт Решења о именовању председника и чланова Надзорног одбора Јавног комуналног предузећа „Тимок – одржавање” Зајечар, као и Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија Града Зајечара (Трг ослобођења бр. 1 у Зајечару), Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија Града Зајечара (у селу Врбица) и Предлог Закључка о давању у закуп пословних просторија Града Зајечара (у селу Вратарница).

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб