ВестиВикенд у знаку јесењег сунца, максимална дневна температура и до 28 степени

Викенд у знаку јесењег сунца, максимална дневна температура и до 28 степени

Попова плажа

У Србији ујутру по котлинама и долинама местимично магла. Током дана изнад већег дела претежно сунчано и топло, само у Војводини умерено облачно, а на њеном крајњем северу понегде је могућа краткотрајна киша. Ветар углавном слаб јужних праваца, од средине дана у скретању на западни и северозападни. Најнижа температура од 7 до 15 степени, а највиша дневна од 23 до 28 степени.

Првог дана викенда ведро и сунчано. Ветар слаб, северни. Минимална температура 10, максимална дневна око 28 степени. Сутра сунчано и топлије. Најнижа температура 14, највиша и до 30 степени.

Возаче на путевима у Србији данас очекују повољни временски услови и умерен интензитет саобраћаја, саопштио је Ауто-мото савез Србије (АМСС).

Према подацима полиције, на граничним прелазима нема дужих задржавања за путничка и теретна возила. На наплатним рампама нема задржавања.

На бројним деоницама у току су радови, па је потребан додатни опрез и поштовање саобраћајне сигнализације.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,801ПратилацаЛајкуј
4,395ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб