ВестиYouTube PiP мод стиже Андроид корисницима ван САД

YouTube PiP мод стиже Андроид корисницима ван САД

YouTube — Лого

YouTube picture-in-picture (PiP) мод је првобитно био лимитирано доступан Premium корисницима популарног сервиса. Међутим, прошлог јуна је функција проширена и на не-Premium кориснике у САД. Више од девет месеци касније PiP мод је сада доступан и корисницима ван САД, који не користе Premium YouTube сервис.

YouTube PiP мод је примећен код не-Premium корисника у Италији. Опција укључивања PiP мода се може пронаћи у Settings > General менију у YouTube Андроид апликацији, али ради само на уређајима са Андроид 8.0 Oreo или новијом верзијом оперативног система.

Са омогућеним PiP модом, видео је могуће прегледати у позадини док се пребацује између различитих апликација. Могуће је и стреамовање YouTube видеа у PiP моду притиском на Home тастер или преко Home гестикулације након што почне репродукција видеа.

 

Извор: gsmarena.com

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб