ВестиЗахваљујући хуманим Зајечарцима прикупљено 38 јединица крви

Захваљујући хуманим Зајечарцима прикупљено 38 јединица крви

Црвени крст Зајечар: Добровољно давање крви

У данашњој редовној акцији добровољног давања крви, коју организује Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша, прикупљено је 38 јединица ове драгоцене течности.

Црвени крст Зајечар у сарадњи са Службом за трансфузију крви из Ниша, данас је спровео још једну акцију добровољног давања крви. Акција је одржана у просторијама Црвеног крста Зајечар у Крфској улици, а прикупљено је 38 јединица драгоцене течности.

„Хвала свим суграђанима, добровољним даваоцима крви, пре свега на показаној хуманости и солидарности у овим тешким тренуцима, али и на показаном стрпљењу и поштовању свих смерница које су уведене из безбедносних разлога захваљујући чему се акција несметано одвијала”, поручују из зајечарског Црвеног крста.

Организатори позивају грађане, нарочито оне са негативним и крвним групама А и нулта, да се одазивају оваквим акцијама у што већем броју.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,849ПратилацаЛајкуј
4,398ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб