ВестиЗајечар: Презентација пројекта реконструкције Ивана Милутиновића и околних улица

Зајечар: Презентација пројекта реконструкције Ивана Милутиновића и околних улица

Презентација пројекта реконструкције Ивана Милутиновића и околних улица у Зајечару

Данас, 24. октобра у великој сали Скупштине града Зајечара биће одржана презентација пројекта реконструкције Ивана Милутиновића и околних улица и састанак градоначелника, стручних лица и житеља ових улица.

Заинтересовани станари улица Ивана Милутиновића, Павла Илића, Саве Ковачевића, Бранка Перића, Црногорске, Милана Миљковића, Албанске споменице, Мојковачке, Балканске, Сплитске, Дојранске и Љубице Радосављевић, могу присуствовати презентацији пројекта прве фазе тоталне реконструкције улица у овом делу града.

Састанку ће осим градоначелника Зајечара Бошка Ничића, присуствовати и стручњаци који су радили на пројекту, стручна лица из области шумарства и заштите животне средине, представници инвеститора и извођача радова и одговорна лица Градске управе Зајечар задужена за пројекте у граду.

Састанак ће бити одржан у Великој сали Скупштине града, са почетком у 16:00 сати.

Изјаве за медије одржаће се након завршетка састанка.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,848ПратилацаЛајкуј
4,400ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб