ВестиЗајечар: За три дана, четири новозаражена короном

Зајечар: За три дана, четири новозаражена короном

Град Зајечар — COVID-19

На основу 45 обрађених узорака, у задња три дана, у Зајечару су потврђена четири COVID-19 позитивних случајева.

18.10. – једно лице, мушког пола, старости 66 година; 19.10. – 0 инфицираних; 20.10. – три лица, 2 мушког и 1 женског пола, старости 27-58 година.

Број инфицираних лица, од почетка пандемије, попео се у Зајечару на 449, док је број оних код којих више нема PCR регистроване инфекције и даље 405.

Припадници комуналне милиције, градских инспекција и републичке санитарне и туристичке инспекције свакодневно на терену контролишу примену мера прописаних од КШ Републике Србије и ШВС града Зајечара.

„Молимо све грађане да схвате да, непоштовањем основних прописаних мера (обавезно ношење маске, држање дистанце и што чешће прање и дезинфекција руку), угрожавају и себе, али и друге који се придржавају мера чији је циљ спречавање ширења опасне заразне болести SARS-CoV-2”, апелују из Штаба за ванредне ситуације града Зајечара.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб