Дечја позоришна представа „Облак од снова” 13. априла у Бору

Дечја позоришна представа „Облак од снова” 13. априла у Бору

У сали Музичке школе у Бору, у суботу, 13. априла 2024. године, биће приређена дечја позоришна представа „Облак од снова”.

Ова прича о облаку од снова, који носи са собом тајанствене поруке и чаробне тренутке, намењена је деци која, можда још у потпуности не разумеју, али итекако осећају лепоту слика и речи које им се приповедају о чаробном свету маште.

Шта су то снови? Откуда долазе и чему служе? Зашто су снови важни? Зашто је важно желети нешто, стремити нечему? Можда зато што свако дете, и сваки човек на крају крајева, осећа драж у трагању за неким смислом. Кроз ову представу, сви заинтересовани могу истражити ове тајне.

Главна јунакиња представе „Облак од снова” је девојчица Селена, која храбро креће на пут свог великог сна, уз пратњу свог најбољег другара – играчке Меде. Али, на том путу, њих двоје ће се суочити са два несташна ванземаљца који покушавају да направе велику збрку и шалу. Хоће ли им то поћи за руком? Да ли су снови снажнији од лукавства? Одговоре на ова питања сазнаћете само ако се придружите представи!

Представа почиње у 12:00 сати.

Улазнице се могу купити на благајни Установе „Центар за културу града Бора” радним данима од 08:00 до 14:00 часова и на дан представе (13. априла) од 10:00 часова. Цена улазнице 300,00 динара.

Не пропустите прилику да се препустите чаролији и сањарењу у свету „Облака од снова”!