ВестиПочела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Веб платформа путеви вина „Дух Балкана”

Данас је почела са радом специјализована веб платформа путеви вина „Дух Балкана”.

На платформи је детаљно представљено осам путева вина у источној Србији и северозападној Бугарској.

На платформи (линк) можете сазнати све о путевима вина „Дух Балкана”, можете бесплатно користити онлајн мапе и упознати главне знаменитости и атракције. Овде су представљене најбоље винарије, ресторан и објекти смештаја и још много тога.

У источној Србији је најстарије урбано насеље у Европи, овде су римски императори градили палате а модерни градитељи кротили Дунав. Овде је права нетакнута природа, планине спремне за авантуре, бање за опуштање а пећине за истраживање. Овде стварност постаје чаролија.

Напоран рад, посвећеност и знање, све је то потребно да би се створило добро вино. Вина са карактером у себи носе јачину земље, сву благодет природе, а појава им је фасцинантна и моћна. Ова вина настају из љубави и страсти и могу се оцењивати само са страшћу. Таква су вина у источној Србији!

Веб платформу путеви вина „Дух Балкана” је креирао РАРИС – Регионална агенција за развој источне Србије у сарадњи са прекограничном асоцијацијом „Дух Балкана”.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб