Тимочка КрајинаЗајечарЗајечарска публика уживала у изванредном концерту мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла...

Зајечарска публика уживала у изванредном концерту мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана” (ВИДЕО)

Концерт Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана” на Феликс Ромулијани

„Зајечарско културно лето на Феликс Ромулијани” настављено је изванредним концертом мајстора фруле Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана” под вођством Бобана Продановића.

Концерт Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана” на Феликс Ромулијани

Многобројна публика одлично је прихватила композиције које су изведене и виртоуза на фрули Бору Дугића и пратећи ансамбл после сваке музичке нумере награђивала громким аплаузом.

Бора Дугић – музичар

„Наш репертоар није стални, увек придодајемо нешто ново или прерадимо нешто старо. Музику је тешко описати, а укуси су различити. Музика се лепи за човека. Речима можете много тога да кажете, али никада не можете да искажете оно што вам музика пружа“ рекао је Бора Дугић.

Концерт Боре Дугића и ансамбла „Ветрови Балкана” на Феликс Ромулијани

Покровитељ још једног успешног концерта на Ромулијани је Град Зајечар, а организатори Народно позориште Тимочке Крајине – Центар за културу „Зоран Радмиловић” и Народни музеј „Зајечар”, уз велику помоћ пројекта „ЕУ за културно наслеђе и туризам” и немачке агенције за сарадњу ГИЗ.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб