ВестиПУ Мајданпек: Младић ухапшен због дроге, његова мајка дошла у станицу и...

ПУ Мајданпек: Младић ухапшен због дроге, његова мајка дошла у станицу и шутнула начелника

Полиција, полицијски аутомобил

Припадници Министарства унутрашњих послова у Мајданпеку, по налогу Вишег јавног тужилаштва у Неготину, ухапсили су Ј. И. (1995) из овог града, због постојања основа сумње да је извршио кривична дела неовлашћена производња и стављање у промет опојних дрога, недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја и напад на овлашћено службено лице у вршењу службене радње.

Полиција је, такође, по налогу Основног јавног тужилаштва у Неготину, ухапсила Д. И. (1969), због постојања основа сумње да је извршила кривично дело напад на овлашћено службено лице у вршењу службене радње.

Претресом стана Ј. И, полиција је пронашла 56 грама марихуане и пиштољ, након чега је доведен у просторије полиције.

Убрзо је у полицију дошла његова мајка Д. И. која се сумњичи да је том приликом вербално напала начелника Полицијске станице Мајданпек и ударила га ногом.

Такође, њен син Ј. И. је почео је да баца све са столова и кренуо ка начелнику, како се сумња, намеравајући да га удари.

Осумњиченима је одређено задржавање до 48 сати и они ће, уз кривичне пријаве, бити приведени надлежним тужилаштвима у Неготину.

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,847ПратилацаЛајкуј
4,397ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб