ВестиFacebook представио своју нову "Аватар" функцију

Facebook представио своју нову „Аватар“ функцију

Facebook Avatar

Дани у којима смо своје емоције изражавали кроз генеричке тужне, срећне, љуте емоџије су иза нас пошто је Facebook ове недеље представио своју нову „Аватар“ функцију.

Налик Snapchat-овој функцији Bitmoji, ова функција омогућава Facebook корисницима да сами креирају цртани аватар. Они могу користити аватар у коментарима, Facebook причама и Messenger-у.

„Толико се наших интеракција ових дана одвија на мрежи, због чега је важније него икад да се лично изразите на Facebook-у”, рекао Fidji Simo, шеф Facebook апликације.

Овим потезом Facebook жели да привуче млађу публику, а уколико вам опција није одмах доступна можда ћете морати да апдејтујете апликацију или да се једноставно стрпите још мало док опција не постане широко доступна.

„Са толико емоција и израза за избор, аватари вам омогућавају да реагујете и што аутентичније сарађујете са породицом и пријатељима широм апликације”, додао је Симо.

Ако желите да поставите свој аватар потребно је да кликнете на емоџи икону и да одаберете налепнице. Тада ће вам бити понуђена опција да направите аватар према сопственом лицу.

Такође, постоји и опција да вам Facebook аутоматски направи аватар према вашој фотографији.

Да бисте користили свој аватар за коментарисање, једноставно додирните осмех лице поред „GIF“ иконице, а затим додирните икону аватара на дну екрана (четврта са леве стране).

Сви медији који преузму текст, фотографије или видео, дужни су да наведу извор – Тимочка (timocka.rs). Уколико преузимају комплетан текст и фотографије, већи део текста, или је пренета интегрална вест, у обавези су да наведу извор и поставе линк ка тој вести.

Društvene mreže

24,846ПратилацаЛајкуј
4,399ПратилацаЗапрати
1,264ПратилацаЗапрати
222ПратилацаБаци суб