VestiFacebook predstavio svoju novu "Avatar" funkciju

Facebook predstavio svoju novu „Avatar“ funkciju

Facebook Avatar

Dani u kojima smo svoje emocije izražavali kroz generičke tužne, srećne, ljute emodžije su iza nas pošto je Facebook ove nedelje predstavio svoju novu „Avatar“ funkciju.

Nalik Snapchat-ovoj funkciji Bitmoji, ova funkcija omogućava Facebook korisnicima da sami kreiraju crtani avatar. Oni mogu koristiti avatar u komentarima, Facebook pričama i Messenger-u.

„Toliko se naših interakcija ovih dana odvija na mreži, zbog čega je važnije nego ikad da se lično izrazite na Facebook-u”, rekao Fidji Simo, šef Facebook aplikacije.

Ovim potezom Facebook želi da privuče mlađu publiku, a ukoliko vam opcija nije odmah dostupna možda ćete morati da apdejtujete aplikaciju ili da se jednostavno strpite još malo dok opcija ne postane široko dostupna.

„Sa toliko emocija i izraza za izbor, avatari vam omogućavaju da reagujete i što autentičnije sarađujete sa porodicom i prijateljima širom aplikacije”, dodao je Simo.

Ako želite da postavite svoj avatar potrebno je da kliknete na emodži ikonu i da odaberete nalepnice. Tada će vam biti ponuđena opcija da napravite avatar prema sopstvenom licu.

Takođe, postoji i opcija da vam Facebook automatski napravi avatar prema vašoj fotografiji.

Da biste koristili svoj avatar za komentarisanje, jednostavno dodirnite osmeh lice pored „GIF“ ikonice, a zatim dodirnite ikonu avatara na dnu ekrana (četvrta sa leve strane).

Svi mediji koji preuzmu tekst, fotografije ili video, dužni su da navedu izvor – Timočka (timocka.rs). Ukoliko preuzimaju kompletan tekst i fotografije, veći deo teksta, ili je preneta integralna vest, u obavezi su da navedu izvor i postave link ka toj vesti.

Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare
Pretplatite se
Obavesti o
guest
0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledajte sve komentare

Društvene mreže

24,102PratilacaLajkuj
4,148PratilacaZaprati
1,240PratilacaZaprati
222PratilacaBaci sub
0
Voleli bismo da čujemo Vaše mišljenje, ostavite komentarx